Käännöstoimisto Linear on erikoistunut vaativan teknisen materiaalin kääntämiseen muilta kieliltä suomen kielelle kaikista Euroopan kielistä, ensisijaisesten lähdekielten ollessa englanti, ranska, saksa ja ruotsi. Erityisosaamisalueemme on talotekniikan, automaatio/sähköalan sekä esitystekniikan laitteiden dokumenttien käännöstyöt, ja koska me olemme natiiveja Suomen puhujia, on tuottamamme teksti sujuvaa ja helposti ymmärrettävää.


Tavoitteemme on tuottaa niin hyvää ja valmista tekstiä, että se voidaan laittaa painoon ilman oikolukua. Kääntäjämme ovat koulutukseltaan talotekniikka- ja automaatio/sähköalan ammattilaisia, joten me pystymme hoitamaan oikoluvun ja alkuperäistekstissä mahdollisesti olevien asiavirheiden korjaamisen suoraan kääntämisen yhteydessä. Tämä lyhentää tuotteen toimitusaikaa ja vähentää käännöksen tilaajalta tarkastystyön määrää.


Käännöstoimisto Linear on ainoa yhteistyökumppani jonka tarvitset teknisen alan käännöstöissä. Asiakaskuntaamme kuuluu kiinteistötekniikka-alan suurimpia toimijoita, kuten esimerkiksi Ahlsell, Carrier, Combi Cool, Danfoss, ES Energy Save, Johnson Controls ja Onninen.

LINEAR

KÄÄNNÖSTOIMISTO

© 2012 Linearsound TL T:mi

Päivitetty 12.8.2020